Currently:
  • Noul Apple Mac Pro 5 3

Hardware > Stiri IT Hardware

Noul Apple Mac Pro

(1/1)

Pamico:
Noul Apple Mac ProLa conferinta WWDC (World Wide Developers Conference) care are loc zilele acestea in San Francisco, Apple a prezentat noul desktop la care lucreaza si care va fi lansat spre sfarsitul acestui an. Dupa cum a comunicat Phill Schiller in cadrul conferintei, noul Apple Mac Pro va fi asamblat integral in SUA.

Noul Mac Pro, are un design mai putin obisnuit pentru un desktop, avand o forma cilindrica, cu inaltimea de 9.9 inch si diametrul exterior de 6.6 inch. Pe cat de interesant este acest design inovator pentru un desktop, pe atat de interesante sunt caracteristicile. Astfel, noul Mac Pro beneficiaza de cele mai noi procesoare Xeon de la Intel cu pana la 12 nuclee, 2 procesoare grafice de la AMD cu pana la 6 GB VRAM, care permit editarea de clipuri 4k, de asemenea placa video suportand conectarea a trei monitoare de inalta definitie 4k, PCI Express flash storage pe 256 biti, memorie ultra-fast ECC si mSata SSD.

Conectivitatea este asigurata de 6 porturi Thunderbolt 2 cu o viteza de transfer de pana la 20Gb/s si care permit conexiunea a nu mai putin de 36 de device-uri externe, 4 porturi USB 3.0, 1 port HDMI, 2 porturi de retea, Wi-Fi 802.11ac si Bluetooth 4.0.
Despre pret nu se stie inca nimic, dar se asteapta ca acesta sa fie foarte scump, depasind 3000 de dolari.

Noul Mac Pro este un produs 100% american, fiind creat si asamblat in USA, componentele fiind de asemenea produse in diverse fabrici din Texas, Florida, Illinois, Kentucky si alte locatii.Mai multe amanunte aici: You are not allowed to view links. Register or Login
Photo: Apple

jhonny:
arata demential !!


Sent from my iPhone* using Tapatalk.

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or Loginarata demential !!

Sent from my iPhone* using Tapatalk.

--- End quote ---

Arata da, scump da merita, ia uite cate stie sa faca... :)

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View