Anunturi Prestari Servicii > Traduceri/Tehnoredactare/Lucrari de Licenta/Proiecte/Referate

Traducere autorizată, legalizată şi supralegalizată - Internations Consult

(1/1)

internations:
You are not allowed to view links. Register or Login a documentelor şi expedierea acestora la orice adresă indicată de dumneavoastră, din tară sau din străinătate! 

Servicii pentru cetățeni români aflați în străinătate

TRADUCERI AUTORIZATE, legalizate notarial si apostilate la Camera Notarilor – domenii principale: juridic, economic, financiar-contabil, medical.

Servicii pentru cetățeni străini

1.TRADUCERI  autorizate, legalizate notarial şi apostilate la Camera Notarilor.

Domenii principale: juridic, economic, financiar-contabil, tehnic, medical.

Vă oferim servicii de traducere autorizată şi legalizată în limbile:: engleză, italiană, franceză, spaniolă, olandeză, germană, cehă, suedeză, norvegiană, slovacă, turcă, maghiară, rusă, etc.

2.INTERPRETARIAT- serviciu de traducere orală, simultană sau consecutivă, a unei conversaţii, negocieri, prezentări, conferinţe, încheieri de acorduri, etc., între două sau mai multe personae de nationalităţi diferite, participante la întâlnire. Un serviciu de interpretariat de înaltă calitate .necesită cunoaşterea perfectă a limbii străine, o exprimare fluidă şi nuanţată la nivel gramatical şi lingvistic, precum şi o cunoaştere profundă a practicilor şi mentalităţilor culturale ale ţării străine posesoare a limbii în care este specializat interpretul.

Echipa InterNations vă pune la dispoziţie interpreţi specializaţi în ţara  a cărei  limbă o vorbesc, excelenţi cunoscatori nu numai ai limbii vii, vorbite, dar şi a culturii ţării respective, precum şi interpreţi nativi.

Echipa InterNations vă oferă servicii eficiente şi precise de traducere şi interpretariat, realizate  de traducatori/interpreţi  autorizaţi, experţi în domeniu şi atent selecţionati de experţii noştri.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View