Currently:
  • Anonim pe Internet cu Adafruit Onion Pi Tor proxy 5 1

Software > Stiri IT Software

Anonim pe Internet cu Adafruit Onion Pi Tor proxy

(1/1)

Pamico:
Anonim pe Internet cu Adafruit Onion Pi Tor proxyFie ca esti un simplu utilizator de Internet, un jurnalist sau un ONG si te ingrijoreaza faptul ca cei de la NSA te spioneaza, atunci aflati ca exista o solutie pentru a face acest lucru foarte dificil, desi nu imposibil. Aceasta solutie se numeste Onion Pi Tor proxy a celor de la Adafruit Industries si este un kit portabil, o combinatie hardware si software pentru a putea naviga in siguranta pe Internet.

Pentru asta, cei de la Adafruit livreaza contra sumei de 94,45 de dolari, un dispozitiv portabil care va ajuta sa navigati in intimitate pe Internet. Inainte de a utiliza acest proxy, Adafruit atrage totusi atentia si da cateva sfaturi. Astfel trebui tinut cont de faptul ca exista o multime de moduri de identificare, chiar daca adresa ip este "randomize".
Folositi sesiuni de navigare anonime acolo unde este posibil (majoritatea browserelor permit asta), stergeti si blocati cache-ul browser-ului, stergeti istoricul si cookie-urile. Folositi SSL (https) pentru a cripta comunicarea atunci cand exista posibilitatea. Cititi mai multe informatii despre modul de folosire in conditii de siguranta a You are not allowed to view links. Register or Login Tor.

Chitul Onion Pi Tor proxy oferit de cei de la Adafruit, se poate asambla si prin metoda DIY (do it yourself). Iata de ce aveti nevoie:

- Raspberry Pi model B cu Ethernet
- WiFi adapter (Atentie, nu toate sunt compatibile, eventual trebuie achizitionat un model chiar de la Adafruit)
- Un card SD de 4 GB sau mai mare cu imaginea de Raspbian pe el (imaginea se poate copia si ulterior achizitionarii)
- O sursa de alimentare pentru Raspberry Pi si un cablu micro USB
- Un cablu consola USB (optional) pentru a putea depana mai usor sistemul in caz de nevoie
- O carcasa (optional) pentru kit
- Un cititor de card-uri SD sau MicroSD (optional)

Dupa ce asamblati dispozitivul, urmariti tutorialul celor de la Adafruit pentru punerea in functiune pe care-l gasiti You are not allowed to view links. Register or Login.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View