Categorie General > Motor-Sport

Nissan ZEOD RC - cea mai rapida masina electrica

(1/1)

Pamico:
Nissan ZEOD RC - cea mai rapida masina electricaNissan se pregateste intens pentru cursa de 24 de ore de la You are not allowed to view links. Register or Login din 2014 si ne prezinta in premiera cea mai rapida masina electrica din lume. Aceasta se numeste ZEOD RC (Zero Emissions On Demand Racing Car) si poate atinge viteza de 300km/h. Prea multe specificatii tehnice nu se cunosc despre acest prototip, ce se stie insa cu siguranta este faptul ca Nissan ZEOD RC este un model pur electric, iar cei de la Nissan spera ca noul lor super-car va fi capabil sa dea cel putin un tur complet de circuit.

Se mai cunoaste si faptul ca Nissan ZEOD RC are acelasi tip de baterii ca si modelul Nissan Leaf, dar la care au fost aduse o serie de modificari pentru a suplimenta puterea si durata de functionare.

"Nissan a devenit un lider mondial in dezvoltarea de tehnologii cu emisii zero la automobile, iar Nissan ZEOD RC ne va permite sa dezvoltam in continuare aceste capabilitați prin testare in cele mai dure curse de anduranta din lume", spune Andy Palmer, vice presedinte si membru executiv al Nissan Motor Company.

Cei de la Nissan spun ca vor incepe testele noului super-car, undeva spre sfarsitul verii 2013.

Sursa: Nissan Motor Company
Photo: Nissan

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View