Software > Antivirus si Securitate

Bitdefender 2014 cu tehnologie Photon si noua functie Wallet

(1/1)

Pamico:
Bitdefender 2014 cu tehnologie Photon si noua functie WalletBitdefender a anuntat lansare versiunii pilot a produsului Bitdefender Total Security 2014 care aduce un redesign de interfata si o tehnologie adaptiva.

Noua tehnologie de scanare Photon revolutioneaza modul in care calculatorul este scanat si monitorizat. Astfel, Photon este capabila sa descopere aplicatiile instalate pe calculator, mulandu-se pe configuratia acestuia si invatand care procese au nevoie de monitorizare si care nu. Rezultatul este un numar mai mic de fisiere care trebuie supravegheate in permanenta, rezultand astfel o economie importanta de resurse, scanerul ocupandu-se numai de fisierele potential periculoase.

Bitdefender Total Security introduce de asemenea si o noua functie numita Wallet, o functie care are mai mult un rol de Keypass (password manager). Wallet stocheaza datele dumneavoastra personale si realizeaza automat autentificarea pe toate site-urile, casutele de e-mail si alte aplicatii preferate. De asemenea cripteaza si asigura acreditari sensibile pentru activitati bancare on-line si alte servicii care folosesc parole.

Bitdefender Total Security acopera de acum toate versiunile de Windows, inclusiv Windows 8 si Windows RT.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View