Totul despre filme > Filme noi si nu numai

ESCAPE PLAN - primul trailer cu Sylvester Stallone si Arnold Schwarzenegge

(1/1)

Pamico:
ESCAPE PLAN - primul trailer cu Sylvester Stallone si Arnold SchwarzeneggerPrimul trailer pentru proiectul intitulat initial The Tomb al celor de la Summit Entertainment, îi readuce pe marile ecrane pe Arnold Schwarzenegger si Sylvester Stallone, într-un nou film de actiune intitulat acum Escape Plan.

Filmul ce initial era intitulat The Tomb, are o istorie destul de lunga si ciudata. Initial Bruce Willis era stabilit sa joace în acest film, alaturi de regizorul Antoine Fuqua, dar pana la urma Bruce Willis a abandonat proiectul iar regizorul Antoine Fugua a renuntat si el.

Arnold Schwarzenegger a fost luat în considerare pentru prima revenire a sa pe marile ecrane, dupa cariera din politica, dar cand Schwarzenegger a ales în schimb filmul The Last Stand, urmatorul star cooptat în film a fost Sylvester Stallone.

Escape Plan prezinta povestea personajului principal Ray Breslin (Stallone), cel ce este o autoritate în structurile închisorilor de înalta securitate, dar care are parte de o înscenare miseleasca. Ray a analizat toate închisorile de înalta securitate si a câștigat o gamă larga de abilitati de supravietuire.

Abilitatile lui sunt puse la încercare atunci cand devine la randul lui, încarcerat într-o închisoare pe care el a proiectat-o, în încercarea disperata de a evada si de a-l gasi pe cel ce l-a tradat.


mai multe amanunte pe: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View