Currently:
  • Transforma-ti iPhone-ul intr-o camera 3D cu Poppy 5 3

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Transforma-ti iPhone-ul intr-o camera 3D cu Poppy

(1/1)

Pamico:
Transforma-ti iPhone-ul intr-o camera 3D cu PoppyPoppy transforma orice  iPhone intr-o camera 3D. Poti vizualiza si partaja clipuri video 3D si poze, totul cu ajutorul unui simplu dispozitiv. Cu Poppy puteti sa surprindeti clipe placute si sa le impartasiti cu cei apropiati, astfel incat acestia vor avea impresia ca au fost de asemenea prezenti acolo.

Poppy este primul dispozitiv din lume care transforma un iPhone intr-o camera 3D capabila de a captura, partaja si vizualiza secvente video full-motion si poze in format 3D.

Poppy functioneaza cu iPhone 4, 4S, iPhone 5 și iPod Touch din generatia a cincea. Dupa ce ai introdus telefonul in dispozitiv, sistemul de oglinzi al acestuia captureaza doua imagini stereografice, folosind camera video a telefonului. Dispozitivul nu are baterii si nici electronica, fiind doar un mediu optic.

Poppy este ideal pentru a captura evenimente importante cum ar fi de exemplu o nunta, pentru sporturile de actiune si in general pentru orice clipa petrecuta alaturi de cei dragi. Imaginile si videoclipurile vizualizate sunt captivante, spun initiatorii proiectului, Ethan Lowry si Joe Heitzeberg, lasandu-ti impresia ca esti din nou in mijlocul evenimentelor.

De asemenea Poppy are aplicatii mult mai largi, precum realitatea augmentata, stiinta, educatie, arta, arhitectura 3D si altele. Poppy este un proiect sustinut de cei de la Kickstarter bucurandu-se de un real succes, reusind sa stranga in numai doua zile de la prezentare suma de 85.000 de dolari.

Urmariti videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii:

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View