Currently:
  • Croaziere aeriene de lux cu Aether 5 2

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Croaziere aeriene de lux cu Aether

(1/1)

Pamico:
Croaziere aeriene de lux cu AetherAether este un concept al designerului britanic Mac Byers bazat pe o platforma de dirijabil elaborata de You are not allowed to view links. Register or Login. Aether permite oaspetilor sa experimenteze o gama larga de destinatii intr-un timp scurt si totodata ofera o experienta unica de calatorie datorita posibilitatii de a admira peisajul din afara navei intr-un mod care pana acum nu a fost posibil.

Dirijabilul Aether este bazat pe o versiune upmarket a modelului You are not allowed to view links. Register or Login din Star Wars - Rebel Alliance. Aether utilizeaza motoarele ca sursa principala de ridicare si heliu si pentru a compensa greutatea incarcaturii. De asemenea dirijabilul mai detine si un sistem de balast cu aer care permite echipajului sa ajusteze greutatea navei prin comprimarea acestuia.

Pentru moment, Aether ramane doar un concept, desi este posibil ca in viitorul apropiat sa-l vedem plutind pe cer, proiectul fiind realizabil.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View