Currently:
  • TheVoltmaker - un singur incarcator pentru toate dispozitivele 5 3

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

TheVoltmaker - un singur incarcator pentru toate dispozitivele

(1/1)

Pamico:
TheVoltmaker - un singur incarcator pentru toate dispozitiveleDe multe ori ni s-a intamplat sa ramanem fara baterie la telefon si sa ne vedem pusi in situatia sa nu putem efectua sau primi apeluri. Iata insa ca o echipa de tineri ingineri din Franta au realizat un gadget care ne poate salva din astfel de momente neplacute. Acesta se numeste TheVoltmaker si este un dispozitiv cu ajutorul caruia iti poti incarca gadget-urile electronice mobile oriunde si oricand.

TheVoltmaker nu are numai functie de incarcator, ci poate fi folosit la nevoie si ca lanterna atunci cand i se ataseaza in cap un modul suplimentar care contine un LED, un intrerupator si o mica electronica. TheVoltmaker se poate incarca de la priza, de la un calculator, sau cu ajutorul energie cinetice generate de miscare de rotatie.TheVoltmaker foloseste un acumulator de mare densitate cu litiu de 2000 mAh care poate fi incarcat in mai putin de doua ore. Acumulatorul este protejat la supraincarcari si la descarcari sub un anumit prag, astfel incat cel putin teoretic, durata de viata este de 100.000 de ore. Atunci cand TheVoltmaker este incarcat la maxim, poate genera suficienta energie pentru a reincarca de asemenea la maxim un iPhone.

Fiecare dispozitiv Voltmaker este echipat cu un microcontroler care ii permite sa comunice cu dispozitivele conectate la acesta prin USB si se asigura ca gestionare energiei este facuta intr-un mod inteligent si eficient. Mai multe amanunte puteti afla aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View