Currently:
  • PARK HYATT - Luxury Hotel in Maldive 5 3

Life & Style > LifeStyle

PARK HYATT - Luxury Hotel in Maldive

(1/1)

Pamico:
PARK HYATT - Luxury Hotel in MaldivePark Hyatt Hadahaa este un resort de 5 stele care face parte din reteaua Hyatt din Maldive si este situat in inima unuia dintre cele mai mari si adanci atoluri din lume, Gaafu Alifu. Peisajul de o frumusete coplesitoare face din aceasta statiune unul din cele mai dorite locuri pentru relaxare din lume.

Spatiul de cazare este format din 50 de vile spatioase (110-120 m2), cu piscine private, gradini in aer liber si acces la zone de plaja privata. Un numar de 14 vile sunt construite chiar deasupra apei oferind o vedere spectaculoasa de 180 de grade la ocean, cu acces direct la apele pline de corali de sub ele.

Park Hyatt Hadahaa pune la dispozitia clientilor doua restaurante, unul dintre ele fiind "Battuta" in care se servesc meniuri inspirate din specificul local si care este deschis doar pentru cei care doresc sa serveasca cina, iar celalalt "The Dining Room" este deschis tot timpul si se pot servi aici preparate din bucataria internationala. De asemenea trebuie amintit si barul care este amplasat intr-un pavilion elegant in aer liber ce ofera o mare diversitate de bauturi racoritoare, cocktailuri, diverse gustari reci, sandvisuri si salate. Pentru mai multa intimitate, mesele pot fi servite 24/24 direct in incinta vilei.

Ca mijloace de recreere, dupa cum era de asteptat, pe primul loc se situeaza activitatile acvatice. Dintre acestea, sesiunile de scufundari ocupa primul loc, urmate de snorkeling, pescuit, excursii personalizate, cursuri de yoga si altele. De asemenea resortul Park Hyatt Hadahaa dispune si de un SPA amenajat intr-un grup dedicat de 5 vile inconjurate de o vegetatie luxurianta, unde se ofera masaje si tratamente de infrumusetare si ingrijire a pielii. Tot aici se afla si o piscina care poate fi folosita de cei care beneficiaza de aceste tratamente.

Resortul mai dispune si de o biblioteca, o sala de auditie pentru muzica, o sala pentru vizionari, magazine, schimb valutar, baby-sitting, spalatorie si un centru medical. Mai multe amanunte si rezervari puteti gasi aici: You are not allowed to view links. Register or Login.Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View