Life & Style > LifeStyle

Ward Creek Ranch - o vacanta de vis in Genesee Valley - Plumas National Forest

(1/1)

Pamico:
Ward Creek Ranch - o vacanta de vis in Genesee Valley - Plumas National ForestSituat intr-un decor mirific in Genesee Valley din Rezervatia Nationala Plumas, Sierra Nevada-California, Ward Creek Ranch ofera o vacanta de vis tuturor celor care isi doresc clipe de neuitat. Ascunsa in inima padurii, Ward Creek Ranch are in propietate o suprafata de 6.126.940 m2. Cabana principala are 6 dormitoare, 6 seminee, 8 bai, o bucatarie super-utilata si un living imens de 185 m2.

Printre altele, propietatea mai are in dotare o cabana de vanatoare, un magazin, un atelier, 11 iazuri, un lac si patru rauri unde se poate pescui, iar iubitorii sporturilor nautice se pot aventura in plimbari cu caiac-ul. Ward Creek Ranch oferta absolut tot confortul necesar petrecerii unui concediu de neuitat impreuna cu familia, prietenii sau grupuri organizate din diverse corporatii.

Printre alte activitati de recreere pe care le ofera Ward Creek, se mai pot enumera: ciclism montan, calarie, fly fishing, vanatoare, iar in sezonul de iarna, plimbari cu snow-mobilul sau schi fond sau chiar hochei. Si cum toate aceste activitati sunt destul de solicitante, te poti relaxa apoi intr-un jacuzzi in aer liber construit din piatra naturala.
Mai nou, Ward Creek este chiar de vanzare pentru suma de 19.500.000$. Daca sunteti buni negociatori, o puteti obtine chiar mai ieftin!  :)
You are not allowed to view links. Register or LoginNavigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View