Hardware > Stiri IT Hardware

Leap Motion in magazine incepand cu data de 28 Iulie

(1/1)

Pamico:
Leap Motion in magazine incepand cu data de 28 IulieDupa indelungi asteptari si teste, iata ca "You are not allowed to view links. Register or Login" va ajunge in sfarsit in magazine incepand cu data de 28 Iulie la un pret de 80 de dolari. Tehnologia Leap Motion este de 200 de ori mai precisa decat orice altceva similar de pe piata spun producatorii, si iti ofera posibilitatea ca prin simpla deplasare a degetului sau degetelor prin aer, sa defilezi pe ecranul calculatorului, sa scrii un document, sa te joci si in general cam tot ce faceai in mod obisnuit cu mouse-ul si tastatura.

Dupa cum se poate vedea si in videoclipurile demonstrative de mai jos, putem spune intradevar ca Leap Motion este o tehnologie minunata.

Deja in You are not allowed to view links. Register or Login, magazinul dedicat Leap Motion, sunt peste 75 de aplicatii si altele in curs de aparitie. Dintre cele 75 de aplicatii, 16 dintre ele sunt gratuite, inclusiv popularul joc "Cut the Rope" si o aplicatie New York Times.
Pentru a putea beneficia insa de tehnologia "gesture motion", trebuie indeplinite cateva conditii hardware. Astfel pentru a functiona in parametrii optimi, Leap Motion are nevoie de un calculator cu procesor Intel Core i3 sau AMD Phenom II, 2GB RAM si un port USB. Sistemele de operare compatibile sunt Windows 7 sau 8 si OS X 10.7 Lion sau 10.8 Mountain Lion.

De asemenea se spera ca marii producatori de PC-uri, Asus, HP, s.a., sa integreze in produsele lor controlerul Leap Motion. Prin urmare, aveti optiunea de a-l achizitiona separat, sau a opta pentru achizitionarea unui PC cu noua tehnologie gata integrata, dar pentru asta mai e de asteptat.

Leap Motion va putea fi achizitionat de pe Best Buy la pretul de 80$ plus taxe.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View