Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Rubbee - sau cum sa te plimbi cu bicicleta fara sa pedalezi

(1/1)

Pamico:
Rubbee - sau cum sa te plimbi cu bicicleta fara sa pedaleziPlimbarea cu bicicleta sau deplasarea catre sau dinspre locul de munca dupa o zi obositoare cu un astfel de mijloc de locomotie, poate constitui o provocare pentru cineva mai putin antrenat fizic. Iata insa ca o companie din Marea Britanie vine cu o inventie care face plimbarile cu bicicleta mult mai placute. Mai exact inventia se numeste Rubbee si este un dispozitiv electric care se ataseaza in spatele bicicletei printr-o manevra extrem de simpla si care te scapa de pedalat.

Desi costul unui dispozitiv Rubbee nu este deloc de neglijat, acesta fiind de 1.300 de dolari, se pare ca proiectul britanicilor care este prezent pe Kickstarter pentru sponzorizari, are deja destui sustinatori.

Rubbee are o autonomie de 25 km, poate atinge viteza maxima de 25km/h, are o putere de 800W si cantareste 6,5 kg. Dispozitivul include un acumulator de 20.000 mAh si poate fi incarcat in 2 ore. Rubbee este de asemenea rezistent la intemperii, accepta mai multe dimensiuni de pneuri si este controlat cu ajutorul unei acceleratii montate pe ghidon.

Urmariti in videoclipul de mai jos cum functioneaza Rubbee:Mai multe amanunte aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View