Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Supertoy Ted - jucaria capabila de interactiuni inteligente

(1/1)

Pamico:
Supertoy Ted - jucaria capabila de interactiuni inteligente

Numit pe buna dreptate Supertoy, jucaria este o combinatie geniala intre tehnologia folosita in smartphone-uri, informatii web si robotica. Imaginati-va un ursulet de plus capabil sa interactioneze cu voi la nivel "uman". Desi momentan este doar un prototip cu abilitati limitate capabil sa intretina doar o discutie inteligenta, inventatorii lui, Ashley si Karsten spun ca viitoare generatie care este deja in lucru, va putea chiar sa vada, sa faca anumite gesturi si chiar sa se deplaseze independent.

Prima versiune a jucariei Supertoy Ted poate fi cuplata la orice smartphone cu Android sau iOS si vorbeste 30 de limbi. Proiectul este in curs de finantare pe Kickstarter, iar prima versiune o puteti vedea in actiune in filmuletul de mai jos:via You are not allowed to view links. Register or Login

wuf.ro:
Eu sincer sa fiu nu prea cred, la fel au fost facute si filmulete de prezentare ale telefoanelor 'inteligente' ce au functii vocale precum Iphone 4S(cu Sirri), dar daca te pui umpic sa le intrebi ceva mai diferit au un raspuns fix pentru toate intrebarile(desi cand au fost lansate pareau sa fie 'wow'). Daca vorbestele limbile precum google translate(voice) pe un ton robotic de abia il intelegi ce vorbeste nu e mare lucru, desi in filmare s-ar parea ca ar vorbi foarte cursiv si lejer(dar e doar un filmulet de prezentare/promovare).

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View