Foto > Stiri & Articole

Noutati de la Canon - Legria mini

(1/1)

Pamico:
Noutati de la Canon - Legria miniDupa cum sugereaza si numele, LEGRIA mini este o camera video digitala de dimensiuni reduse a celor de la Canon, care va fi disponibila spre vanzare incepand din toamna acestui an, mai exact in luna Septembrie.

LEGRIA mini este o camera video full HD 1080p, are un obiectiv cu diafragma f/2.8 si lentile ultra-wide ce ofera imagini in miscare la un unghi de 160 de grade si cadre statice la un unghi de 170 de grade. De asemenea, camera are in dotare un ecran LCD de 6.8 cm care se poate orienta atat spre cel care filmeaza, cat si spre cei care sunt filmati, senzor 1/2.3 inch CMOS la o rezolutie de 12,8 megapixeli, procesor DIGIC DV 4 si sistem audio stereo.

Tot din dotarea standard mai face parte si o aplicatie iOS, built-in WiFi, suport DLNA, time-lapse, inregistrare slow motion si mirror. LEGRIA mini mai beneficiaza de asemenea si de caracteristica HTC Zoe™, caracteristica ce ofera posibilitatea utilizatorului sa filmeze o secventa de 4 secunde in timp ce face o fotografie, ca mai apoi cele doua secvente sa poata fi unite.

Puteti vedea in videoclipul de mai jos cum arata noua camera a celor de la Canon:You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View