Life & Style > Sanatate - Articole

Surgihoney - mierea medicament

(1/1)

Pamico:
Surgihoney - mierea medicamentPuterea de vindecare a mierii este cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Insa, datorita medicinei moderne si mai ales a intereselor pecuniare ale marilor producatori de medicamente, aceasta minune a naturii a fost data uitarii. Surgihoney este un tip de miere bio putin mai speciala, cu propietati curative extraordinare, fiind obtinuta in urma unor numeroase studii si incercari de catre omul de afaceri britanic Ian Staples. Acesta a cumparat o ferma organica in Chile si sprijinit de doi apicultori si cercetatori din Irlanda, tata si fiu pe care i-a si finantat, au reusit sa obtina aceast tip de miere cu propietati terapeutice extraordinare.

Din pacate, dupa cum mentionam anterior, acest excelent medicament natural a fost dat uitarii. Iata insa ca acum, in urma cercetarilor efectuate de Stalpes, Matthew Dryden, doctor microbiolog aflat in conducerea Winchester Royal Hampshire County Hospital din Marea Britanie, foloseste ca tratament in diverse afectiuni aceasta miere cu rezultate remarcabile, mult peste asteptari. Astfel, mierea Surgihoney a fost folosita in combaterea infectiilor fungice, a ranilor si ulceratiilor, inclusiv cele datorate periculosului stafilococ MRSA (foarte rezistent la antibiotice), a bebelusilor, a persoanelor bolnave de diverse forme de cancer si cu rezultate exceptionale impotriva acneei. De asemenea a avut rezultate mult peste asteptari asupra infectiilor dezvoltate dupa operatiile de cezariana si a fost folosita cu succes in tratarea ranitilor intorsi din Afganistan.

Datorita rezultatelor exceptionale pe care mierea Surgihoney le-a avut in combatere acestor afectiuni, s-a luat hotararea ca aceasta sa fie folosita pe scara larga, primindu-se chiar autorizatie oficiala in acest sens. Punctul forte al acestui tip de miere este faptul ca nu afecteaza in niciun fel plagile, in schimb distruge cu succes o serie de microbi, fungi si paraziti care au devenit foarte rezistenti la antibiotice si care cu greu pot fi eliminati. Pe langa faptul ca este un puternic antibiotic natural, mierea Surgihoney are si un important rol in refacerea tesuturilor afectate.

Desi a fost autorizata in Marea Britanie, mierea Surgihoney nu este inca disponibila spre comercializare.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View