Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Hyetis Crossbow - un smartwatch cu camera de 41 de megapixeli

(1/1)

Pamico:
Hyetis Crossbow - un smartwatch cu camera de 41 de megapixeli


Foto: Hyetis

Se spune ca nimeni nu face ceasuri mai bune decat elvetienii. Ca o confirmare a acestei afirmatii, cei de la Hyetis ne incanta mai nou cu un smartwatch care are o camera de 41 MP si obiectiv cu lentile ZEISS.

Si asta nu e tot. Hyetis Crossbow poate interactiona cu dispozitive mobile cu iOS, Android si Windows 8. Ceasul are suport NFC, WiFi si Bluetooth. Mai dispune si de microfon, senzori care masoara altitudinea, adancimea, temperatura si chiar un receiver GPS. Bratara include de asemenea senzori biometrici care pot masura starea fizica a posesorului. Carcasa este facuta din titanium si ceramica, iar ecranul este din safir cu tehnologie touch. Mecanismul ceasului in sine, este full automatic.


Foto: Hyetis


Foto: Hyetis

Hyetis Crossbow se alimenteaza din doi acumulatori care sunt incorporati in bratara si asigura o autonomie de 4 zile, desi pare greu de crezut la cate functii are acest ceas. Acumulatorii se incarca wireless si dureaza "cateva" ore pana ajung la o incarcare full.

Desi initial vor fi disponibile doar 500 de bucati, Hyetis Crossbow se poate pre-comanda la un pret de 1200 dolari si va fi livrat in cursul acestui an. Asa ca cei care doresc sa prinda minunea tehnologica a celor de la Hyetis, trebuie sa se grabeasca.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View