Categorie General > Stiinta si Tehnologie

META SpaceGlasses - realitatea augmentata a viitorului

(1/1)

Pamico:
META SpaceGlasses ar putea fi primul gadget care va aduce realitatea augmentata unei mase largi de oameni.

Dupa o campanie de strangere de fonduri pe Kickstarter care s-a incheiat cu rezultate peste asteptari, dispozitivul portabil a fost lansat in versiune beta. Pretul unor astfel de You are not allowed to view links. Register or Login cu realitate augmentata este de 667$.
Imaginati-va manipularea obiectelor virtuale cu mainile goale, sau o multime de informatii care va apar in fata ochilor despre obiectele inconjuratoare. In videoclipul demonstrativ veti putea vedea imagini asemanatoare cu munca de laborator al lui Tony Stark din Iron Man. De fapt, utilizatorul de SpaceGlasses are de facut urmatorii pasi, spun producatorii:

1. Cumpara ochelarii si conecteaza-i la calculator
2. Downloadeaza o aplicatie sau construieste-o singur in Unity 3D
3. Esti Tony Stark

Viziunea lui Meron Gribetz, fondator si CEO al Meta-View, este de a da posibilitatea oamenilor sa controleze virtual obiecte si informatii. In prezent, SpaceGlasses se conecteaza la calculator, insa cum tehnologia mobila e intr-o continua dezvoltare, producatorii ne asigura ca in curand se vor putea conecta si la smartphone-uri sau alte dipozitive mobile.

Vedeti in videoclipul de mai jos cum puteti intra in lumea lui Tony Stark:Mai multe amanunte gasiti aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View