GSM - Telefoane > Stiri

Pressy - butonul customizabil pentru telefoanele cu Android

(1/1)

Pamico:
Pressy - butonul customizabil pentru telefoanele cu AndroidV-ati gandit vreodata ca mufa de casti de la smartphone poate sa aiba si alte functii in afara de cea audio? Ei bine, aflati ca aceasta poate accepta cu ajutorul unui soft dedicat, dispozitive de intrare prin care se pot controla diverse functii ale telefonului. Un astfel de dispozitiv este Pressy, un jack de 3.5 mm care odata introdus in mufa de casti va da posibilitatea sa controlati functiile telefonului prin simpla atingere a acestuia.Poate va intrebati ce rost are aceasta inventie cand aceleasi functii se pot accesa de pe tochscreen-ul telefonului. E adevarat, insa Nimrod Back, initiatorul proiectului prezent pe Kickstarter, ne demonstreaza ca acest lucru cere prea mult timp ca sa accesezi o functie, iar Pressy exact asta face, reduce timpul de acces la functii specifice prin simpla atingere economisind timp si efort. Pressy nu va functiona decat pe telefoanele cu Android, din simplul motiv ca  iOS are prea multe restrictii, dupa cum spune Nimrod Back.

Pressy vine initial cu 3 functii prestabilite, dar odata ce te obisnuiesti cu ele, poti personaliza fiecare click in parte adaugand zeci de functii. Cele trei functii initiale sunt:

- Un click scurt pentru a aprinde lanterna
- Un click lung pentru a pune sau a scoate telefonul din modul silent
- Doua click-uri pentru a face o poza

Pentru asta nu trebuie decat sa downloadati aplicatia care este gratuita.

Pe langa cele trei functii initiale prezentate mai sus, Pressy este capabil de mult mai multe, o parte dintre ele le puteti vedea in imaginea de mai jos:

Mai multe amanunte despre Pressy puteti gasi aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View