Life & Style > LifeStyle

Zumanjaro: Drop of Doom - cel mai inalt drop ride si roller coaster din lume

(1/1)

Pamico:
Zumanjaro: Drop of Doom - cel mai inalt drop ride si roller coaster din lumeOficialii parcului de distractii Six Flags Great Adventure din New Jersey anunta pentru primavara anului 2014 intrarea in circuit al celui mai inalt drop ride si roller coaster din lume. Acesta se va numi Zumanjaro - Drop of Doom si va avea o inaltime de 126.5 metri.

Zumanjaro - Drop of Doom va inlocui celebrul roller coaster Rolling Thunder, construit din lemn si care are o vechime de 35 de ani. Rolling Thunder a oferit pe parcursul acestor ani, nu mai putin de 42 de milioane de plimbari. Acesta va fi demontat pentru a face loc infricosatorului Drop of Doom. Cei care vor avea curajul sa se aventureze in varful celui mai inalt drop ride din lume trebuie sa stie ca viteza de coborare este de 128.74 km/h.

Zumanjaro - Drop of Doom este construit din trei turnuri paralele, strajuite pe laterale de un roller coaster care de asemenea va produce aventurierilor o calatorie si experiente de neuitat la o viteza de 206 km/h sau 57.22 m/s.

Urmariti in teaser-ul de mai jos cum va arata noul Zumanjaro - Drop of Doom:You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View