Hardware > Stiri IT Hardware

Zeiss Cinemizer OLED - ochelarii video multimedia

(1/1)

Pamico:
Ochelarii Cinemizer OLED de la Zeiss, imbina placerea de a vedea un film tridimensional la o calitate remarcabila, cu un sunet stereo de exceptie.O imagine de 40 de inch este proiectata pe cele doua afisaje OLED creand o atmosfera de teatru, combinand experienta unui film 3D cu o calitate foarte buna a imaginii, insotita de un sunet stereo Hi-Fi. Cinemizer OLED se remarca prin imaginea deosebita datorita contrastului ecranelor OLED, sunt usori, iar lentilele pot fi personalizate in functie de nevoile celui care ii foloseste.Pasionatii de jocuri care doresc sa se bucure de jocuri 3D, trebuie sa se asigure ca placa lor video detine caracteristicile 3DTV Play™ sau 3D Vision™.

Cinemizer OLED functioneaza cu orice dispozitiv media, care are iesire prin HDMI, PC-uri, console de jocuri, playere Blu-ray, s.a. Se pot conecta de asemenea, la iPod Touch sau iPhone prin portul de intrare A / V. Rezolutia celor doua ecrane este de 800x500, iar unghiul de deschidere este de 30 de grade.

In afara de gaming si filme, ochelarii Cinemizer OLED au mai multe aplicatii, astfel pot fi de un real folos in proiectare (CAD visualization), medicina, la citit si invatat (immersive learning) si altele pe care le puteti gasi aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Pretul ochelarilor Cinemizer OLED este de 750 de dolari.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View