Foto > Stiri & Articole

Cyber-shot DSC-QX10 si DSC-QX100 - obiective mobile adaptabile la orice smartphone sau tableta

(1/1)

Pamico:
Sony Cyber-shot DSC-QX10 si DSC-QX100 - obiective mobile adaptabile la orice smartphone sau tableta


DSC-QX100

Zvonurile care au aparut in legatura cu obiectivele DSC-QX10 si DSC-QX100 ale celor de la Sony, se pare ca s-au adeverit, astfel incat spre sfarsitul lunii Septembrie vor fi puse in vanzare la un pret de 250 $ modelul DSC-QX10 si 500 $ modelul DSC-QX100.

Cele doua obiective foto pot fi folosite complet detasate, sau impreuna cu orice device care are sistem de operare iOS sau Android. Obiectivele functioneaza cu ajutorul aplicatiei gratuite Sony PlayMemories Mobile si se conecteaza la dispozitive prin Wi-Fi sau NFC. De asemenea imaginile sau filmuletele pot fi stocate pe un card intern cu o capacitate de maxim 64 GB.


DSC-QX100


DSC-QX10


DSC-QX10

Modelul entry-level DSC-QX10 are un senzor CMOS Exmor 1/2.3 inch si lentile Sony G 9. Rezolutia este de 18.2 megapixeli, iar zoom-ul optic 10x. Modelul DSC-QX100 are un senzor Exmor 1 inch si lentile Carl Zeiss Vario-Sonnar T care ofera o rezolutie de 20.2 megapixeli la o apertura de F1.8, iar zoom-ul optic este de 3.6x. De asemenea, spre deosebire de varianta mai ieftina, DSC-QX100 are focus manual si o calitate mai buna a fotografiilor in lumina slaba. Ambele obiective pot filma full HD 1080p.

Cele doua obiective Sony sunt un accesoriu fotografic fascinant, care ii va duce pe iubitorii de fotografii cu telefonul mobil spre un nivel superior. Ramane de vazut ce priza vor avea la public, luand in considerare pretul deloc de neglijat.You are not allowed to view links. Register or Login
Photo: Sony

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View