Categorie General > Stiinta si Tehnologie

PrioVR - interactiune totala intr-o lume virtuala

(1/1)

Pamico:
PrioVR - interactiune totala intr-o lume virtualaO noua generatie de Realitate Virtuala este aici, ne anunta cei de la YEI Technology. Pana acum nu a existat o modalitate prin care sa putem interactiona total si intr-un mod natural cu lumea virtuala. Iata insa ca cei de la YEI Technology sunt prezenti pe Kickstarter pentru strangere de fonduri, cu noul lor proiect, PrioVR.

"Cu PrioVR vom schimba lumea jocurilor, aducandu-va pe voi si miscarile voastre intr-o lume virtuala, unde veti putea sa va vedeti corpul si miscarile, sa manipulati elemente ca si cum ar fi in fata voastra si sa interectionati cu lumea virtuala intr-un mod atat de natural, incat totul va parea real.", ne promit cei de la YEI Technology."In prezent asiguram solutii de ultima generatie cu ajutorul senzorilor de inertie, care ofera urmarire in timp real a miscarii, date de orientare pentru domeniul medical, de divertisment si de asemenea pentru domeniile industriale, militare si industria aerospatiala. Tehnologia esta acum aici si functioneaza. Dorim de asemenea  sa facem aceasta tehnologie accesibila consumatorilor de jocuri si celor care se ocupa de diverse simulari la preturi accesibile.", au mai spus cei de la YEI.

PrioVR vine in doua versiuni, PrioVR Lite si PrioVR Pro. PrioVR Lite include 11 senzori, o unitate de intrare, un hub wireless, statia de baza si curelele necesare pentru atasarea senzorilor si a altor componente electronice.

PrioVR Pro include in plus 6 senzori si o unitate de intrare. Dupa cum era de asteptat, kit-urile vor veni cu API si SDK, astfel incat dezvoltatorii vor putea adapta sau construi jocuri in jurul PrioVR.
Cei de la YEI spun ca vor fi suportate majoritatea motoarelor importante pentru jocuri si ca vor lansa proiecte demonstrative si exemple de cod open source.Mai multe amnunte despre proiectul PrioVR gasiti aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View