ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: O noua interfata Google Search pentru tablete  (Read 1069 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
O noua interfata Google Search pentru tablete
« on: August 25, 2011, 08:14:57 AM »
O noua interfata Google Search pentru tableteGoogle ne-a obisnuit deja cu dinamica schimbarilor sale menite sa propuna formule noi, mai atragatoare si mai usor de gestionat pentru propriul motor de cautare. Astfel, interfata „renovata” destinata tabletelor, nu este tocmai o surpriza.

Noua formula propune dubla posibilitate de vizualizare, atat orizontala cat si verticala. Va fi disponibila in 36 de limbi, pentru toate tabletele cu Android  de la 3.1 in sus.

Afisarea unei pagini de rezultate mult simplificata, mai liniara si mai prietenoasa. Pagina este dublata de acordarea unui spatiu mai amplu textului si linkurilor accesibile din lista de rezultate, furnizand in partea superioara optiuni suplimentare de filtrare (pentru cautare avansata).
Pagina destinata cautarii de imagini, dispune are elemente mai mari si mai rapid de incarcat. Intentia Goole este sa optimizeze experienta utilizatorului in cautarea de imagini. In noua formula, anumite continuturi cu caracter publicitar vor fi vizibile in mod diferit, in functie de orientarea dispozitivului pe orizontala sau verticala.
Sursa: hit.ro


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele