Hardware > Stiri IT Hardware

Seagate® Ultra Mobile HDD - hard disk-ul pentru tablete de 500 GB si doar 5 mm grosime

(1/1)

Pamico:
Noul Seagate® Ultra Mobile HDD, este varianta ideala de stocare pentru tablete si laptop-uri, spun cei de la Seagate.Hard disk-ul are o capacitate de 500 GB si o grosime de numai 5 mm.

De asemenea, Seagate® Ultra Mobile HDD beneficiaza de suport de miscare giroscopic, senzori de gravitatie zero (ZGS), driver dedicat pentru a imbunatati viteza de raspuns si durata de viata a bateriei, monitorizare termica, plus kit customizabil pentru montare, acesta din urma adresandu-se exclusiv producatorilor de dispozitive mobile.

Hard disk-ul este confectionat din otel inoxidabil pentru o mai buna toleranta la vibratii si socuri, iar suportul giroscopic este necesar aplicatiilor interactive si jocuri. Senzorii de gravitatie zero (ZGS) detecteaza intr-un timp extrem de scurt, de numai 60 de milisecunde, daca tableta sau laptop-ul este in cadere libera si parcheaza capetele pentru a preveni deteriorarea hard disk-ului. Seagate sustine de asemenea ca cei 500 GB aduc o crestere a spatiului de stocare de pana la 7 ori fata de o tableta cu memorie integrata de 64 GB, la un cost mult mai scazut.

De retinut faptul ca Seagate® Ultra Mobile HDD nu va fi accesibil publicului, ci doar producatorilor de tablete si laptop-uri.Mai multe amanunte puteti gasi aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View