Hardware > Stiri IT Hardware

Logitech G602 - Wireless Gaming Mouse

(1/1)

Pamico:
G602 redefineste legile in ceea ce priveste tehnologia wireless folosita in jocuri, spun cei de la Logitech.Cu o durata de viata a bateriilor de pana la 250 de ore, cu 11 butoane programabile si un senzor de 2500 dpi care foloseste tehnologia Delta Zero, Logitech G602 ofera pasionatilor de jocuri o performanta greu de egalat.

G602 functioneaza cu doua baterii AA, insa optional se poate renunta la una dintre ele daca se doreste o ajustare a greutatii si a balansului acestuia, bineinteles cu o reducere corespunzatoare a timpului de lucru, la 125 de ore. Mouse-ul functioneaza in banda de 2,4 GHz cu o rata de raport de 2 ms, oferind o experienta de joc fara absolut niciun lag, promite producatorul. Nanoreceiver-ul wireless vine cu o extensie de cablu USB pentru o pozitionare si o receptie mai buna.

Butoanele se pot folosi in configuratia standard, sau se pot programa in functie de necesitatile jocului si preferintele utilizatorului. Trebuie specificat ca anumite setari de profil necesita un soft dedicat, soft care este diponibil pe site-ul producatorului.

De retinut este si faptul ca rezolutia senzorului optic este cuprinsa intre 250 dpi si 2500 dpi, aceasta putandu-se ajusta din mers cu ajutorul a doua butoane dedicate, trecand prin cinci setari distincte. O optiune foarte utila de exemplu, atunci cand tragi cu o pusca cu luneta si trebuie o senzitivitate mai scazuta. Mai multe amanunte despre Logitech G602 puteti citi aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Pretul este de 80$ si va fi pus in vanzare incepand cu luna Septembrie 2013.Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View