Categorie General > Stiri Internationale

Un brazilian se casatoreste cu o capra in Biserica diavolului

(1/1)

Pamico:
Un brazilian se casatoreste cu o capra in Biserica diavoluluiBrazilianul Aparecido Castaldo, un taietor de piatra retras din activitate, a decis sa se insoare cu iubita lui Carmella, o capra.
Cum nicio biserica crestina nu este de acord cu oficierea casatoriei dintre Castelado si Carmella, acesta a recurs la ajutorul unui vechi amic si cunoscut lider satanic din cadrul Bisericii diavolului.

Aparecido Castaldo are 74 de ani, este vaduv si tata a opt copii, patru femei si patru barbati, care provin din casatorii anterioare. Aparent acesta vroia sa se casatoreasca cu iubita lui Carmella intr-o Biserica Evanghelica, insa niciun preot nu a dorit sa dea curs dorintei sale. Oamenii s-au casatorit cu animalele lor de comanie din timpuri stravechi, dar aceste casatorii erau mai mult simbolice fiind oficiate de prieteni sau membrii ai familiei.

Cum niciun preot nu a dorit sa oficieze ciudata casatorie, Castaldo l-a contactat pe Toninho do Diabo (Tom Diavolul), un vechi amic si un renumit satanist din Brazilia. Astfel, cei doi au hotarat ca oficierea casatoriei sa aiba loc pe data de 13 Octombrie la miezul noptii in Biserica Diavolului din Sao Paolo. "Deoarece nu avem prejudecati, biserica noastra a acceptat aceasta dragoste dintre om si animal", a spus Toninho.

"Ori de cate ori cineva spune ca ceea ce fac este gresit, eu le raspund astfel: capra nu vorbește, nu cere bani sa mearga la cumparaturi si nu ramane insarcinata", a declarat Castaldo. :)

Castaldo a intrat in febra pregatirilor de nunta si a achizitionat deja rochia de mireasa, insa Carmella a mancat-o, astfel incat acum va trebui sa cumpere alta rochie. Dupa nunta, brazilianul cel iubaret a declarat ca-si va serba unirea cu iubita sa Carmella printr-un barbecue party, insa nu este inca clar daca la petrecere se va servi si carne de capra. :)

You are not allowed to view links. Register or Login

B0bby019:
E pe bune ce am citit? Adica, WTF?!

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or LoginE pe bune ce am citit? Adica, WTF?!

--- End quote ---

Se pare ca da...ai si sursa articolului!

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View