Hardware > Stiri IT Hardware

WD My Cloud - un cloud doar pentru tine

(1/1)

Pamico:

Foto: Western Digital

Noul Western Digital My Cloud este un dispozitiv NAS (Network Attached Storage) de buget, ideal pentru partajarea cu usurinta a propriei informatii in retea, indiferent unde te-ai afla.

WD My Cloud are un design placut semanand intrucatva cu produsele Apple prin culoarea sa alba combinata cu argintiu. Pe panoul din spate se gasesc un port USB 3.0 care suporta atasarea unor device-uri externe, mai putin imprimante, mufa de Ethernet prin intermediul carei se face conexiunea la router si mufa de alimentare. Pe panoul din fata se afla doar un indicator optic cu LED albastru.

WD My Cloud vine in trei variante si anume: cu hard disk de 2TB la pretul de 150$, 3TB la pretul de 180$ si 4TB la pretul de 250$. Transferul de date se face foarte rapid datorita procesorului dual-core prezent in interior. Prin conexiunea Gigabit Ethernet, My Cloud ofera o viteza de scriere de 67MBps si respectiv 87MBps pentru citire, spun cei de la CNET care au testat produsul. O performanta mult mai buna fata de orice alt concurent.

Setarea dispozitivului se face foarte simplu. Dupa ce se conecteaza la router si se porneste, in browser se va tasta o adresa IP care se gaseste in manualul de instructini. Adresa introdusa, redirectioneaza catre o interfata a dispozitivului My Cloud unde se gasesc link-uri pentru a descarca software-ul necesar. Odata configurarea terminata, se pot crea utilizatori si incepe incarcarea informatiei in propriul cloud, sau se pot descarca aplicatii pentru a accesa cloud-ul de pe dispozitive mobile cu Android sau iOS si pentru a putea face backup de pe PC sau Mac.

Pe langa posibilitatea de a stoca informatie, datorita vitezei mari de transfer, My Cloud isi va gasi cu siguranta fani destul de repede printre iubitori de streaming video HD.

Mai multe amanunte gasiti aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View