Life & Style > Arta si Personalitati

Incredibile sculpturi cinetice actionate de vant

(1/1)

Pamico:
Cei de la Creators Project s-au intalnit recent cu Anthony Howe, un sculptor pasionat de opere de arta cinetice actionate de vant.Fondat ca un parteneriat revolutionar intre Intel si VICE, Creators Project sarbatoreste artistii vizionari din numeroase discipline, care folosesc tehnologia in moduri inovatoare pentru a o impinge spre limitele de exprimare creativa. Creators Project a prezentat pana acum operele a peste 500 de artisti din intreaga lume.

Printre ei s-a aflat recent si sculprorul Anthony Howe, un pasionat de opere de arta cinetice actionate de vant. Initial, acestea sunt concepute cu ajutorul unui software 3D, dupa care sunt puse in practica. "Ma plictisisem ca totul in lumea mea vizuala sa fie static", a declarat acesta pentru cei de la You are not allowed to view links. Register or Login. Cu alte cuvinte, in viziunea lui You are not allowed to view links. Register or Login sculpturile nu trebuie sa fie modele statice, ci unele pline de viata.

Urmariti un videoclip realizat de cei de la Creators Project despre filozofia artistica a lui Anthony Howe si in care puteti vedea o parte din hipnoticele sale sculpturi cinetice:

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View