Software > Articole

Google testeaza indexarea aplicatiilor Android

(1/1)

Pamico:
Google testeaza mai nou indexarea aplicatiilor Android si afisarea deep link-urilor in rezultatele cautarilor.Cu din ce in ce mai multe cautari venite de pe terminalele mobile, indexarea aplicatiilor era asteptata de mult timp, spun cei de la Google.

Googlebot va accesa cu crawlere continutul din aplicatiile Android si le va indexa, ceea ce inseamna ca o cautare de pe un terminal mobil, poate directiona utilizatorul direct catre continutul relevant din aplicatia respectiva.

"Daca atat pagina web, cat si continutul aplicatiei sunt indexate cu succes, Google va incerca sa afiseze deep link-uri ale aplicatiei direct in rezultatele cautarii, atunci cand credem ca acestea sunt relevante pentru interogarea utilizatorului.", spune Lawrence Chang, product manager la Google.
"Atunci cand utilizatorul face click pe aceste deep link-uri, aplicatia se va lansa si il va directiona spre continutul de care are nevoie." a mai adaugat acesta.

Utilizatorii de Android din SUA care au instalate versiunile Google Search App 2.8+ si Android 4.1+, vor incepe sa vada deep link-uri din aplicatii in rezultatele cautarilor, in urmatoarele saptamani. Google se afla in faza de testare si a inceput testele cu aplicatii din Trulia, Allthecooks, AllTrails, Beautylish, Etsy, Expedia, Flixster, Healthtap, IMDB, Moviefone, Newegg si OpenTable.

Mai multe amanunte aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View