Software > Stiri IT Software

Internet Explorer 11 disponibil acum si pe Windows 7

(1/1)

Pamico:


Incepand de azi, Microsoft a pus la dispozitia utilizatorilor de Windows 7, versiunea finala a browser-ului Internet Explorer 11, browser care se regaseste default in versiunea Windows 8.1.

Desi interfata IE 11 nu aduce mari schimbari, chiar putem spune la o privire de ansamblu ca nu difera cu nimic de vechea versiune, in schimb cei de la Microsoft spun ca schimbarile majore s-au produs de fapt in structura browser-ului. Astfel avem performante mult imbunatatite ale JavaScript, suport pentru WebGL in Windows 7, suport HTML 5 cu mod full screen si fara plugin-uri suplimentare, insa lipseste protocolul de compresie al fisierelor transferate, HTTP SPDY, al celor de la Google care exista in versiunea pentru Windows 8.1. Un alt plus fata de versiunea anterioara, este si decodarea hardware a pozelor in format JPG, ceea ce face ca pozele sa se incarce cu 45% mai rapid decat pana acum.

In ansamblu, cei de la Microsoft spun ca IE 11 se misca cu aproximativ 30 de procente mai repede pe Windows 7 decat alti competitori de ai sai, iar performantele JavaScript sunt cu 9 procente mai bune decat la versiunea IE 10. Spre exemplificare, Microsoft a lansat si o serie de benchmark-uri pentru a va putea testa noul browser IE 11. Trei dintre acestea se numesc Light•Brite, Popcorn si EtchMark si le gasiti aici: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login si You are not allowed to view links. Register or Login.

De asemenea IE 11 vine si cu optiuni de securitate imbunatatite, astfel conform unui studiu al celor de la NSS Labs, IE 11 blocheaza un procent de 99% din continutul malware, fata de 70% al celor de la Chrome si 4% al celor de la Firefox si Safari. Pentru atacuri de tip phishing IE 11 se lauda ca blocheaza un procent de 92% din numarul acestora, fata de 71% Chrome si numai 35% al celor de la Firefox si Safari. Concluziile celor de la NSS Labs sunt totusi cu titlu orientativ si trebuie tratate cu o oarecare rezerva.

Internet Explorer 11 pentru Windows 7 se poate descarca de pe site-ul Microsoft si este diponibil in versiunile: Windows 7 SP1 32 de biti, Windows 7 SP1 64 de biti si Windows Server 2008 R2 SP1 pe 64 de biti.

Pentru download faceti click aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View