Categorie General > Stiinta si Tehnologie

inFORM - display-ul dinamic care randeaza continut 3D fizic

(1/1)

Pamico:
inFORM este un display dinamic care poate randa continut 3D fizic, astfel incat utilizatorii pot interactiona cu informatiile digitale intr-un mod tangibil.Sistemul inFORM este inca in stadiu de dezvoltare si a fost realizat de Daniel Leithinger, Sean Follmer, Hiroshi Ishii de la Tangible Media Group ce apartine de laboratoarele celor de la MIT (Massachusetts Institute of Technology), ajutati de alti numerosi specialisti in software si hardware.

inFORM faciliteaza miscarea in timp real a unor "pixeli" pe o suprafata, in urma unor comenzi date cu ajutorul unui dispozitiv cu senzor de miscare Kinect.

"In prezent exploram o serie de aplicatii pentru display-ul inFORM", spun cei de la Tangible. Printre acestea se pot enumera domeniul geospatial, mai exact harti, GIS (Sistem Informatic Geografic), modele 3D de teren, sau arhitectura. Urbanistii si arhitectii pot vizualiza modelele 3D fizic, avand astfel posibilitatea sa inteleaga mai bine despre ce este vorba si de a discuta pe marginea proiectelor. Cu ajutorul tehnologiei You are not allowed to view links. Register or Login, inFORM permite manipulare de la distanta a datelor sau obiectelor temporare, si poate avea de asemenea aplicatii in jocuri, in domeniul medical, sau in alte domenii interactive.

Mai multe amanunte gasiti pe site-ul celor de la Tangible Media Group You are not allowed to view links. Register or Login.Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View