Categorie General > Motor-Sport

Kawasaki J - conceptul futurist prezentat la Tokyo Motor Show

(1/1)

Pamico:
Kawasaki a dezvaluit la Tokyo Motor Show un nou concept de motocicleta care arata absolut fabulos.Conceptul se numeste simplu "J" si este un model eco-friendly cu tractiune electrica, alimentat dintr-o baterie Gigacell de mare capacitate NiMH (nickel-metal hydride). O particularitate a modelului Kawasaki J este faptul ca spre deosebire de motocicletele clasice, aceasta dispune de trei roti.

O alta particularitate ar fi si faptul ca motocicleta beneficiaza de doua moduri in care poate fi condusa, modul Sport in care bratele motocicletei sunt lasate pentru a permite o pozite mai aerodinamica si care se preteaza pentru circulatia la drum intins si modul Confort in care pozitia de condus este mult mai relaxanta, pretabila circulatiei urbane. De asemenea, in modul Confort, distanta dintre cele doua roti din fata se mareste pentru o mai buna manevrabilitate, acest lucru neafectand viteza de deplasare.

In acest moment nu se cunoaste nici viteza si nici distanta pe care o poate parcurge futuristul prototip J, producatorul Kawasaki nefacand declaratii in acest sens. Nu stim nici daca o vom vedea vreodata pe strazi, acest lucru depinzand de interesul si numarul potentialilor cumparatori, au spus cei de la Kawasaki.

Pentru a va face o idee de cum arata conceptul celor de la Kawasaki, urmariti pozele de mai jos:Foto: Kawasaki

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View