ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Windows XP: 1000 de zile pana la pensionare  (Read 1220 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Windows XP: 1000 de zile pana la pensionare
« on: August 25, 2011, 12:55:57 PM »
Windows XP: 1000 de zile pana la pensionareLa doi ani dupa ce a lansat Windows 7, Microsoft a anuntat ca a vandut 400 de milioane de licente ale sistemului de operare.
Cifrele au fost dezvaluite in cadrul evenimentului Microsoft Worldwide Partner Conference de catre CEO-ul Steve Ballmer.
Si cum platforma Redomond-ului pare sa mearga atat de bine, veteranul Windows XP se pregateste pentru aceiasi soarta ca si Internet Explorer 6.
Microsoft a anuntat pe unul dintre blogurile sale de business ca sistemul de operare lansat in urma cu 10 ani mai are 1000 de zile pana la pensionare.

Windows XP si-a facut treaba bine, dar in cei 10 ani care au trecut de la lansarea sa, lumea s-a schimbat, a declarat Erwin Visser, senior director al echipei Windows Commercial Product Marketing.
A venit timpul sa retragem Windows XP si sa migram catre Windows 7, pentru a putea beneficia de ultima decada de inovatie in zone precum securitatea, performanta si interfetele mai naturale si mai intuitive.
Dar de ce indruma Microsoft clientii catre Windows 7 cand Windows 8 este programat sa apara in 2012? Raspunsul este simplu. Potrivit unui reprezentant al companiei, Windows 7 reprezinta calea catre Windows 8.


In viitor, business-urile vor functiona pe o combinatie intre dispozitivele Windows 8 si PC-urile Windows 7.
Sursa: hit.ro


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele