Categorie General > Stiri Interne

Digi Online - Televiziune prin Internet de la RCS&RDS

(1/1)

Pamico:
Digi Online este marca sub care RCS&RDS  planuieste sa lanseze serviciul de distributie de televiziuni prin intermediul Internetului.Pe 1 Octombrie, RCS&RDS a inregistrat domeniul digi-online.ro, iar pe data de 12 Noiembrie a solicitat OSIM inregistrarea marcii Digi Online, aceasta avand doua forme de reproducere grafica. Clasele pentru care s-a solicitat inregistrarea sunt: Telecomunicatii, Publicitate si Educatie, aceasta din urma avand in componenta instruire, divertisment, activitati sportive si culturale.

Desi pana in prezent, RCS&RDS nu a depus la CNA documentatia pentru obtinerea avizului in baza caruia va putea lansa acest serviciu, compania face eforturi pentru a-si adauga in portofoliu si acest domeniu al televiziunii prin Internet, de fapt singurul serviciu care ii mai lipseste pentru ca acesta sa fie complet.

De asemenea, RCS&RDS a castigat si trei licente radio, compania planuind sa se lanseze si pe piata radio cu postul Digi FM. Cele trei licente sunt pentru orasele Sibiu, Sighisoara si Resita.

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View