Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Prime Air - Serviciul de livrare rapida de la Amazon

(1/1)

Pamico:


Prime Air este dupa spusele CEO-ului Amazon, Jeff Bezos, un nou de sistem de livrare rapida a coletelor care va fi utilizat de companie incepand cu anul 2015.

Nu este o gluma, este un proiect cat se poate de serios, la care cei de la Amazon lucreaza de ceva timp si spera ca in 2015 sa primeasca de la FAA (Federal Aviation Administration) normele si reglementarile necesare pentru a pune in practica proiectul. Pana atunci, cei de la Amazon continua sa perfectioneze octocopterul astfel incat sa poata indeplini sarcinile plasate in conditii de siguranta absoluta, conform cerintele celor de la FAA.

Prime Air va putea livra colete in greutate de pana la 2.27 kg pe o raza de aproximativ 16 km de la baza. Amazon doreste ca prin acest proiect, coletele sa ajunga la destinatar intr-un timp de 30 de minute sau mai putin.

"Dronele Prime Air vor putea fi vazute la fel de des cum vedeti masinile de curierat pe strazi in acest moment.", spun cei de la Amazon. Desi acum proiectul pare putin SF, in curand va deveni cat se poate de real.

Urmariti in videoclipul de mai jos o prezentare a modului cum opereaza o astfel de drona Prime Air, de la plecare din depozit si pana la destinatar:You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View