Categorie General > Motor-Sport

Voxan Wattman - cea mai puternica motocicleta electrica din lume

(1/1)

Pamico:


Prezentata la Paris Motorcycle Show de producatorul francez Voxan, Wattman este considerata cea mai puternica motocicleta electrica din lume. Are 200 cp, un cuplu de aproximativ 200 Nm la 10.500 rpm si poate strabate o distanta de pana la 180 Km.

Cu un schelet de aluminiu si o baterie cu Litiu de 12.8 kWh, Voxan Wattman poate atinge 100 km/h in doar 3.4 secunde. La 160 km/h ajunge in mai putin de 5.9 secunde. Avand in vedere ca motocicleta cantareste 350 kg, performantele sunt impresionante. Jantele de 18" sunt confectionate din fibra de carbon, iar sistemul de franare pe disc este un model Beringer 4D cuadruplu.

O alta caracteristica de luat in seama, este si timpul foarte scurt de incarcare a bateriei care ajunge la 80% din capacitate in mai putin de 30 de minute cand este conectata la un sistem care foloseste un conector DC Combo II, standardul european de incarcare rapida.

Pretul modelului Voxan Wattman nu a fost inca dezvaluit, insa se crede ca va fi destul de mare luand in considerare si alte modele ale producatorilor francezi de motociclete. Mai multe amanunte gasiti aici: You are not allowed to view links. Register or LoginFoto: Voxan

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View