Life & Style > Teatru - Film - Muzica

BIOGRAFIE: Nae Lazarescu

(1/1)

Pamico:


Comedia s-a transformat in drama! Indragitul actor de comedie, Nae Lazarescu a incetat din viata astazi 19 Decembrie 2013, la varsta de 72 de ani in urma unor probleme grave de sanatate.

Nae Lazarescu s-a nascut la data de 8 septembrie 1941 in Bucuresti si a fost unul dintre cei mai celebri si indragiti actori de comedie de pe scena teatrului si filmului romanesc. A format o perioada buna de timp (peste 30 de ani) un cuplu comic cu Vasile Muraru. Cuplul a debutat cu proiectul Revista revistelor si a continuat pana in prezent cu proiectul intitulat Nae si Vasile, cuplu care in numeroase spectacole a tinut capul de afis si a facut deliciul publicului.

In bogata sa cariera de actor si comedian, Nae Lazarescu a jucat in numeroase spectacole si filme din care putem aminti: "Dai un ban, dar face", "Omul care a vazut moartea" sau "Scandal in Paradis". De asemenea a fost prezent si in filme precum: "Santaj”, "Baloane de curcubeu”, "Viraj Periculos" si "Grabeste-te incet". Marea dragoste a artistului Nae Lazarescu a fost Teatrul de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti.

Artistul spunea la un moment dat intr-un interviu: "Eu am vrut sa lucrez la teatrul Constantin Tanase, portar, contabil, orice, dar neaparat la acest teatru! Dumnezeu m-a ajutat insa sa devin actor!"

Haideti sa-i mentinem amintirea vie si sa urmarim cateva secvente vesele cu indragitul actor Nae Lazarescu:Odihneste-te in pace Maestre!

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View