Anunturi Vanzari - Bazar > Imprimante, Scannere, Copiatoare

Imprimante Laser Second Hand

(1/1)

Pamico:
Este cunoscut faptul ca imprimantele laser au un raport pret-calitate/pagina mult mai bun decat imprimantele cu jet de cerneala. Un alt avantaj al imprimantelor laser fata de modelele cu jet, este si faptul ca prin natura tehnologie folosite la printare nu creaza asa multe probleme din punct de vedere al consumabilelor. Cartusele sunt mult mai mari decat la imprimantele cu jet si mult mai fiabile. Astfel, posibilitatea sa te lase in pana atunci cand ai nevoie sa listezi, este mult mai mica decat in cazul cartuselor cu jet de cerneala, cunoscute fiind desele probleme pe care acestea din urma le creaza.

Daca mai adaugam aici si pretul cartuselor cu jet care este destul de mare in unele cazuri comparativ cu ceea ce ofera, anumite modele nici nu pot fi reincarcate, atunci putem spune ca balanta inclina de departe in favoarea imprimantele laser. In concluzie, pentru utilizatorii care au un volum de lucru scazut, listeaza ocazional, cea mai buna alegere o pot face achizitionand imprimante laser second hand la preturi foarte accesibile.

Pe piata se gaseste o variata gama de modele de imprimante laser second care au cartuse mari si se pot reincarca. In plus de asta, pentru majoritatea cartuselor se gasesc modele compatibile la preturi avantajoase, mult sub pretul celor originale, la aceeasi calitate.

Pentru cei care doresc achizitionarea unei astfel de imprimante laser second, va stam la dispozitie cu sfaturi si o oferta de preturi si modele pe care o gasiti facand click pe bannerul care se afla deasupra acestui post, sau aici: You are not allowed to view links. Register or LoginDatele de contact le gasiti in oferta, sau ma puteti contacta aici pe forum sau aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View