GSM - Telefoane > Apple

iPhone 4 cu Android

(1/1)

Pamico:
CHINEZARIA SUPREMA: iPhone 4 cu Android.

În China, locul unde se fabrica 99,9999999% dintre dispozitivele electronice din aceasta lume, exista o companie care se numeste GooAple si care a produs o copie fiedela de  iPhone 4, care merge cu sistem de operare Android.

 

Telefonul este o copie atât de fidela a iPhone-ului încât un utilizator neavizat poate fi pacalit imediat. Sistemul de operare este Android si este simulat mediul iOS, adica sistemul de operare al Apple.
 
Telefonul se numeste GooApple 3G, are un ecran capacitiv de 3,5 inch, conectivitate 3G si WCDMA, Wi-Fi, GPS, camera foto de cinci megapixeli.
 
Procesorul nu da pe spate, dar ce mai conteaza când arata ca un iPhone 4? Are un procesor asemanator cu Qualcomm, pe la 600 Mhz. Grosimea telefonului este fix aceeasi cu a iPhone-ului 4, de 9,3 mm.
Telefonul are si mufa USB si merge cu Android 2.2 Fro Yo.
Telefonul suporta doar SIM-uri de marim mare, spre deosebire de iPhone.
GoooApple costa în jur de 262 dolari, daca stii de unde sa-l cumperi.

You are not allowed to view links. Register or Login
Sursa: money.ro

Mihai:
Super interesant !
Fiind in tema in ceea ce priveste piata chinezeasca imi permit sa vin cu cateva completari, cu scuzele de rigoare fara de autorii articolului original.
Statisticile invocate de producatorii din Shen-Zhen le atribuie putin peste 90% din productia de electronice din intreaga lume. Este chiar si asa foarte mult !
Au insa o (mare) problema : dau dovada de o lipsa de imaginatie fara echivoc. Au zeci , sute, sa nu zic mii de produse care arata identic dar care sunt foarte diferite hardware. Majoritatea sunt copii dupa branduri si modele celebre, unele sunt chiar performante, dar faptul ca nu au un design, o identitate a lor constituie un mare dezavantaj pe pietele internationale. Nu sunt capabili sa scoata o tableta sau un telefon cu propriul lor design ? Trebuie neaparat sa copieze iPhone, iPad, etc ?
Cu acest design spre exemplu se vand atat telefoane de doi bani, fara sistem de operare, fara Wi-Fi si care habar n-au de 3G cat si telefoanele cu Android de care s-a vorbit aici si care acum au touchscreen capacitiv, pana la 32 GB memoria Flash, suporta conexiuni 3G, etc.
Deci a cumpara un astfel de produs fara a avea relatii serioase (comerciale, se intelege) cu producatorul sau intemediarul de la care cumperi, presupune o doza imensa de risc.
Ce pot sa va spun insa, este faptul ca piata chinezeasca a electronicelor a inceput sa se aseze. Din ce in ce mai putine "chinezarii" iar preturile sunt in crestere. S-a dus vremea cand cumparai din China cu preturi la jumatate. Si dau ca exemplu Tabletele Android Evolio Neura care cumparata de pe piata chinezeasca este mai scumpa ca in Romania dupa platirea tuturor taxelor.
Daca lucrurile vor continua asa proprietarii marilor branduri au motive serioase de ingrijorare...

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or LoginSuper interesant !
Fiind in tema in ceea ce priveste piata chinezeasca imi permit sa vin cu cateva completari, cu scuzele de rigoare fara de autorii articolului original.
Statisticile invocate de producatorii din Shen-Zhen...
--- End quote ---

Cand am postat articolul, discutam pe tema lui cu un prieten care are aceeasi opinie si care spunea tot la fel, ca din pacate nu au imaginatie si nu stiu decat sa copieze ! Si ne intrebam cum de nu reusesc la tehnologia pe care o au, chit ca in mare parte nu e a lor si la cate capete luminate sunt pe acolo, sa iasa pe piata cu ceva nou si nu fac decat sa copieze !  Daca sunt ei in stare sa copieze orase intregi (vezi filmuletul de mai jos), ce sa mai zicem de gadget-uri din astea !  :)
Asta e, macar ei asta stiu sa faca si o fac bine, noi nici macar atat ! Mai nou au copiat si Porsche Cayenne ! Imitatie care va costa in jur de 9000 de euro !  :o
Vezi foto !
Un comentariu pertinent si la obiect !
Multumim Mihai !


You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View