Software > Unelte SEO

Pozitionare SERP

(1/1)

Pamico:


Pentru toti cei care detin un site si mai ales pentru cei care se ocupa personal de optimizarea acestuia, va prezint mai jos doua unelte folositoare pentru verificarea pozitiei in SERP:

• Primul se numeste Whats My SERP si este un tool destul de complex in care puteti verifica pozitia site-ului pe diverse cuvinte cheie si in care sunt prezentate pozitiile actuale, dar si pozitii datate anterior. De asemenea se poate face o comparatie cu alti competitori din domeniul vizat.
Il puteti gasi aici: You are not allowed to view links. Register or Login

• Al doilea se numeste Search Position Finder. Desi are o interfata minimalista, ofera rezultate bune si in plus da posibilitatea utilizatorului sa gaseasca pozitia in SERP pe mai multe motoare de cautare ca Google, Yahoo, MSN, sau Ask.
Il puteti gasi aici: You are not allowed to view links. Register or Login

skate_thorn:
Daca pot, as sugera si eu o firma care mi-a realizat promovarea in motorul de cautare, atat onsite cat si offsite. Claus Web.ro la sectiunea "Servicii web" are desfasurate cateva pachete, cu scopul de a se potrivi nevoilor clientilor. Eu sunt multumit de ei, am ales pachetul cu 15 euro, pentru inceput, insa am trafic de aproape 5000 de vizite unice pe saptamana, de exemplu, iar in serp am urcat cateva pozitii importante, am ajuns pe prima pagina in cautari dupa cuvantul cheie "descoperim". Sper sa ajute!

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or LoginDaca pot, as sugera si eu o firma care mi-a realizat promovarea in motorul de cautare, atat onsite cat si offsite. Claus Web.ro la sectiunea "Servicii web" are desfasurate cateva pachete, cu scopul de a se potrivi nevoilor clientilor. Eu sunt multumit de ei, am ales pachetul cu 15 euro, pentru inceput, insa am trafic de aproape 5000 de vizite unice pe saptamana, de exemplu, iar in serp am urcat cateva pozitii importante, am ajuns pe prima pagina in cautari dupa cuvantul cheie "descoperim". Sper sa ajute!

--- End quote ---

 :) Ce simpatic esti!

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View