Hardware > Stiri IT Hardware

CES 2014 - Razer dezvaluie Project Christine - calculatorul modular

(1/1)

Pamico:


Dupa cum bine stiu pasionatii de tehnologie IT, Razer este lider in industria calculatoarelor pentru jocuri. Un alt mod prin care s-au facut remarcati cei de la Razer, este si faptul ca prezinta destul de des proiecte interesante realizand tot felul de concepte prin care incearca sa anticipeze viitorul.

Drept dovada, anul acesta la CES 2014, Razer dezvaluie Project Christine, un calculator modular desprins parca din filmele SF, care a atras o multime de admiratori de la aceasta expozitie. Si pe buna dreptate. Sub sloganul "Performanta extrema pentru toata lumea", Project Christine este un calculator cu aspect futuristic, modular, care se poate personaliza prin atasarea sau eliminarea unor module in doar cateva secunde.

Acesta este partea vizibila a proiectului, insa exista si o parte mai putin vizibila, nu atat de evidenta, dar la fel de interesanta si inovatoare care tine de sistemul de racire. Mai concret, racirea modulelor se efectueaza cu ulei mineral, acesta executand schimbul de caldura cu apa care se afla in turnul central de racire. Si toate acestea pentru un PC cat mai silentios.

Dupa cum se poate observa, conceptul Project Christine are un panou cu touchscreen de mici dimensiuni pe care sunt afisate informatii relevante despre calculator, are o arhitectura PCI-Express pentru a sicroniza rapid si in mod automat fiecare modul nou si este capabil sa suporte Quad SLI. In acest moment Project Christine este doar un concept, insa cei de la Razer spun ca daca vor avea feedback bun, este posibil sa intre in productie. Pana atunci insa, va las sa urmariti doua filmulete de prezentare ale futuristului concept, Project Christine:

Foto: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View