Hardware > Stiri IT Hardware

Fin - control prin gesturi cu ajutorul unui inel

(1/1)

Pamico:


Desi pare mai mult un accesoriu fashion, Fin este mai mult decat atat. Este de fapt un dispozitiv Bluetooth 4.0 pentru control prin gesturi.

Prin detectarea cu precizie a locatiei de-a lungul palmei sau degetelor, Fin poate trimite un numar de comenzi catre trei dispozitive conectate separat. Astfel puteti comanda un smart tv, casetofonul masinii si chiar consola de jocuri doar prin cateva gesturi simple. Versiunea curenta la care se lucreaza, suporta pana la cinci gesturi diferite in functie de dispozitivul la care este conectat. Versiunea finala va fi capabila insa de mult mai mult, spun producatorii.Fin este rezistent la apa, este ajustabil ca dimensiune, bateria este Lithium-Polymer cu o durata de viata de peste o luna, iar senzorul este extrem de sensibil si poate urmari cu acuratete orice zona a palmei sau a degetelor. Comunicatia se face prin Bluetooth 2.1+ EDR si 4.0 si este compatibil cu iOS, Android si Windows Phones.

Mai simplu spus, Fin iti transforma palma intr-o interfata touch, cu ajutorul carei poti interactiona cu diverse gadget-uri smart. Ca sa va dati seama mai bine despre ce este vorba, urmariti filmuletul demonstrativ de mai jos:
You are not allowed to view links. Register or LoginCei care doresc un astfel de gadget, pot face precomenzi pe siteul celor de la Indiegogo. Un kit pentru dezvoltatori costa aproximativ 80$, plus taxele postale.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View