Software > Stiri IT Software

Winamp salvat de Radionomy

(1/1)

Pamico:


Desi pe data de 20 Decembrie 2013 se anunta ultima zi din viata indragitului media player Winamp, iata ca lucrurile au luat o intorsatura favorabila si astazi s-a anuntat achizitioanarea acestuia de catre Radionomy, o platforma online de radiouri. De asemenea, odata cu Winamp, Radionomy a achizitionat si serviciul Shoutcast de la AOL.

Radionomy este un serviciu global gratuit care permite entuziastilor sa-si creeze propriile statii de radio online, oferindu-le instrumentele necesare pentru promovarea si valorificarea acestora. Prin aceasta achizitie, Radionomy spera intr-o expunere catre un public mult mai mare si ca va deschide calea pentru a oferi ascultatorilor o experienta imbunatatita.

Astfel, Radionomy va da acces ascultatorilor Winamp la una din cele mai mari retele de posturi radio online, care acopera o larga paleta de genuri si culturi. Winamp, cel mai nou membru al grupului, va oferi acces la peste 60.000 de posturi radio online si va suporta redarea a 60 de formate audio-video. De asemenea va avea peste 6000 de addon-uri, aici incluzand skin-uri, servicii online, plugin-uri, vizualizari si va fi disponibil in 16 limbi. Vor fi puse la dispozitie si instrumente pentru gestionarea abonamentelor podcast.

Detaliile tranzactiei nu au fost dezvaluite, insa sunt zvonuri care vorbesc de o suma cuprinsa intre 5 si 10 milioane in dolari si actiuni. Mai multe amanunte probabil ca se vor afla Vineri, cand se va finaliza tranzactia.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View