Anunturi Prestari Servicii > Amenajari interioare si exterioare

In doar doua luni poti avea propria casa construita de la zero cu doar 20.000 de euro

(1/1)

casaneo:
Casaneo Construct este prima companie romaneasca care îti poate construi casa dorita in doar doua luni de zile, si la un pret mai mult decat accesibil pentru buzunarul tau.
Casele din lemn devin din ce in ce mai populare si în Romania. Pretul, rapiditatea cu care se construiesc si rezistențta in caz de cutremur, sunt pricipalele avantaje ale caselor din lemn.
Constructia acestui tip de casa pe meleagurile romanesti, reprezinta o traditie seculara care revine acum in actualitate. Ceea ce batranii au descoperit in urma cu sute de ani, redescoperim acum noi, romanii care traim in era informatiei si a tehnologiei.
Casaneo Construct iti poate ridica in maxim 100 de zile, casa visurilor tale, cu toate dotrile de ultima ora. Compania iti ofera consultanta gratuita si te ajuta sa alegi cea mai buna varianta de construire a casei dorite.
”Compania Casaneo Construct executa la cheie, atat case din caramida, BCA cat și din lemn. Construim case de locuit, vile, case de vacanya, pensiuni, case cu structura de lemn, case americane, case prefabricate din panouri de lemn și osb, case ecologice. Asiguram totodata proiect gratuit la toate contractele de constructie și variante de finantare a viitoarei case
Specialistii Casaeno Construct va vor prezenta toate tehnologiile de constructie a casei, va arata machete și modele de locuinte si va prezinta avantajele și dezavantajele fiecarei tehnologii în parte.
Firma ofera posibilitatea ca noii clienti sa poata viziona lucrarile deja realizate la alti romani, și chiar sa afle de la acestia detalii despre modul in care au reusit sa colaboreze cu specialistii Casaneo Construct.
Tinand cont de conditiile geoclimatice din Romania, construirea unei case de lemn reprezinta solutia ideala, datorita avantajelor pe care aceasta le prezintăa. O casa cu structura de lemn rezista fara probleme la un seism cu magnitudinea de 8.5 grade pe scara Richter.
Si daca luam în calcul faptul ca cele mai cunoscute obiective turistice cu caracter istoric din Romania, apreciate la nivel mondial, sunt realizate pe structura de lemn, si rezista de sute de ani, atunci, longevitatea casei dumneavoastra este garantata.
Pentru mai multe informatii acceseaza You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View