Life & Style > LifeStyle

4.EVER Pininfarina Cambiano - stiloul care scrie vesnic fara sa-l incarci

(1/1)

Pamico:


Cunoscuta mai mult pentru contributia ei in designul si proiectarea masinilor Ferrari si Alfa Romeo, firma Pininfarina este sinonima cu frumosul si estetica de lux. Iata insa ca talentul creator al italienilor nu se rezuma doar la masini si arunca pe piata in colaborare cu cei de la You are not allowed to view links. Register or Login o inventie care nu are nicio legatura cu domeniul auto, insa la fel de valoroasa si la fel de stilata. Aceasta se numeste 4.EVER Pininfarina Cambiano si este un instrument de scris "nemuritor".

Lasand la o parte designul de exceptie al stiloului executat manual in Italia din aluminiu si lemn, 4.EVER Pininfarina Cambiano are un mic "secret". Nu foloseste nici cerneala, nici grafit, nici cunoscuta pasta de pix. Totusi scrie si in plus de asta o face la nesfarsit, fara a trebui incarcat. Va intrebati desigur, cum face asta. Secretul consta in varful acestui stilou alcatuit dintr-un din aliaj metalic special numit Ethergraph. Varful lasa in urma sa pe hartie o dunga fina asemanatoare cu a orcarui instrument de scris, cu diferenta ca nu trebuie ascutit niciodata si nici incarcat.

Si ca o dovada in plus pentru rafinamentul italienilor, 4.EVER Pininfarina Cambiano vine la pachet si cu un notebook. Ca surpriza sa fie completa, nici notebook-ul nu este unul "clasic", ci este construit din hartie de piatra. Un amestec special de pulbere de piatra cu un minim impact pentru mediu. De asemenea notebook-ul va veni insotit si de schite originale ale conceptelor de masini realizate de cei de la Cambiano.

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View