Life & Style > LifeStyle

Palatul mobil al lui Will Smith in valoare de 2.5 milioane de dolari

(1/1)

Pamico:


Vedetele de la Hollywood au de multe ori preferinte si obiceiuri mai greu de inteles pentru oamenii obisnuiti, dar tocmai asta ii face mai speciali. Din aceasta categorie face parte si indragitul actor Will Smith, care s-a gandit ca nu i-ar strica un palat mobil atunci cand se deplaseaza la filmari si este departe de casa.

Poreclit "The Heat ", acest impresionant motor-home cu etaj, a costat nu mai putin de 2.5 milioane de dolari. Creat de Compania Anderson Mobile Estates, dispune de o bucatarie echipata la cele mai inalte standarde, dormitor matrimonial, camera de zi care se extinde, camere de recreere, o camera de screening cu un televizor de 100 inch, sala de conferinte unde incap pana la 30 de persoane, un lounge cu bar, baie cu dus si cam tot ce tine de confortul ultra-modern din zilele noastre.

Intregul ansamblu se poate extinde pana la 106,8385 m2, are 16 m lungime, 22 de roti si cantareste 30 de tone. Va las sa urmariti in continuare o prezentare video a acestui luxos palat mobil:

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View