Software > Antivirus si Securitate

Bresa grava de securitate in Internet Explorer - Windows XP ramane vulnerabil

(1/1)

Pamico:


Bresa grava de securitate pe toate versiunile de Internet Explorer anuntata de compania Microsoft la sfarsitul saptamanii care tocmai s-a incheiat.

Microsoft avertizeaza ca hackerii exploateaza o vulnerabilitate a browserului care le permite sa ruleze comenzi pe calculatoare de la distanta si prin care pot vedea datele de pe calculatoarele tinta, le pot sterge, sau le pot modifica. De asemenea pot crea conturi cu drepturi de administrator. Firma de securitate FireEye care a descoperit vulnerabilitatea spune ca hackerii au profitat deja si inca vor profita de pe urma acesteia, in special in cazul utilizatorilor de Windows XP care nu mai au asigurat suportul Microsoft.

Vulnerabilitatea se regaseste pe toate variantele de Internet Explorer incepand cu varianta 6 si terminand cu ultima varianta, 11. Microsoft incearca sa rezolve acest bug cat mai repede si sfatuieste utilizatorii sa foloseasca alte browsere pana la remedierea situatiei. Datorita faptului ca rezolvarea acestei probleme de securitate nu se va face si pentru Windows XP, utilizatorii acestuia sunt sfatuiti sa treaca la un sistem de operare superior ca windows 7 sau 8.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View