GSM - Telefoane > Sfaturi utile

Hard Reset pentru telefoane mobile

(1/1)

Pamico:
Ce este Hard Reset?Hard Reset este o optiune a dispozitivelor mobile de restaurare a setarilor la valorile din fabrica. Aceasta operatiune sterge toate datele, setarile personalizate, parolele si aplicatiile din memoria dispozitivului. Optiunea hard reset se foloseste atunci cand dispozitivul nostru mobil nu mai functioneaza in parametri normali sau dorim stergerea datelor si personalizarilor inainte de vanzarea, daca se urmareste acest lucru.

Atentie! Inainte de hard reset, este recomandat sa se faca un backup al datelor importante din memorie, numere de telefon, etc., deoarece acestea se vor sterge, iar operatiunea este ireversibila, recuperarea ulterioara a acestora fiind imposibila.

Cand trebuie efectuat hard reset? Atunci cand:

- Vrei sa stergi datele din telefon si setarile personalizate
- Ai uitat parola de deblocare a ecranului
- Ai uitat parola de securitate
- Ai uitat codul de blocare
- Daca telefonul s-a blocat si nu mai raspunde la comenzi
- Daca telefonul sau se misca mult mai lent decat atunci cand a fost nou

Desi operatiunea hard reset nu afecteaza cartela si cardul de date din telefon, este recomandat totusi sa le scoateti inainte pentru a evita eventuale surprize neplacute!

Dupa cum se stie, fiecare model de telefon are stilul sau caracteristic de comenzi. Astfel pentru a putea face hard reset in functie de modelul telefonului, va prezint mai jos un site unde veti gasi astfel de indrumari despre operatiune hard reset in functie de modelul respectiv.

Site-ul se numeste chiar Hard Reset si il gasiti aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Are o baza de date cu 6873 de modele de telefoane si instructiuni de hard reset pentru fiecare dintre ele.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View