Life & Style > LifeStyle

Pelty - o cina romantica la lumina unei lumanari muzicale

(1/1)

Pamico:


Nimic nu este mai romantic decat o cina servita alaturi de persoana iubita, "asezonata" cu muzica buna la lumina lumanarilor. Ce se intampla insa daca unesti aceste ultime doua elemente impreuna? Simplu, ia nastere un dispozitiv high-tech care se numeste Pelty.

Pelty Bluetooth Speaker este un dispozitiv audio care combina caldura unei lumanari cu un difuzor comandat prin Bluetooth, folosindu-se de efectul  Peltier. Pelty este asadar un generator termo-electric capabil sa redea melodiile preferate prin transformarea energiei termice, in energie electrica.

Pelty va functiona atat timp cat "flacara dragostei" va ramane aprinsa. Nu are acumulator si nu stocheaza energie. Dispozitivul este confectionat manual in Italia, folosind sticla de inalta calitate si ceramica. Pelty este lansat ca o campanie finantata pe Indiegogo si se spera ca va fi prezent pe piata la sfarsitul acestui an. Dispozitivul va fi livrat in doua culori de baza, negru si alb, dar la cerere se va putea personaliza.

Cei care doresc acizitionarea acestui dispozitiv high-tech, pot de asemenea opta pentru un playlist care sa cuprinda o parte din melodiile indragite. Pelty va avea insa un pret de retail de 269 de dolari, pret deloc de neglijat.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View